Musikk siniz kim 566373 unsplash
Alt om vårt arbeid med barn og unge

Musikkskole, Oslo

Vi tilbyr musikkskole for barn - lær deg å spille et instrument, eller bli enda flinkere!

Piano, gitar og det meste av brassinstrumenter som kornett/trompet, horn/althorn, baryton/euphonium og tuba. Vi har lærerne! Dersom du ønsker undervisning i et annet instrument, ønsker vi også å tilby deg undervisning - ta kontakt med oss! Dersom du ikke har eget instrument, så strekker vi oss langt for å finne et instrument du kan leie billig av oss.

Frelsesarmeens Musikkskole i Oslo er åpen for alle, uansett livssyn/religiøs tilhørighet. Undervisningen foregår i lokaler godt tilrettelagt for elever med nedsatt funksjonsevne.

Du kan velge å spille alene, eller utvikle deg sammen med andre. Vi tror læring er best hvis du har flinke og engasjerte lærere. Musikk skal være gøy, og ofte gjerne sammen med andre. Vi tilbyr derfor også noe musikkundervisning hvor alt skjer i bandsetting, og elevene får oppleve å spille med andre.

Inspirerte elever øver mer - og blir flinkere til å spille. Alle våre lærere er aktive og dyktige musikere, med mye pedagogisk erfaring.

Undervisningen foregår i hovedsak som individuell undervisning, én gang i uka over 13 uker (med pause i skoleferiene). Søknadsfristen er 18. august og 14. januar. Pris: 2600 kroner per semester. Det er muligheter for prisreduksjon for familier - gi opplysning om dette ved påmelding.

Administrator for Musikkskolen er Jonathan Brakstad Waters. Lurer du på noe, kan du ta kontakt med han på jonathan.waters@frelsesarmeen.no


Sted: Templet korps (Oslo)
Hver mandag og tirsdag ettermiddag. Påmeldingsskjema?

Frelsesarmeens Musikkskole er et samarbeidsprosjekt mellom Frelsesarmeens barn og unge (FAbU), menigheten Templet i Oslo og Frelsesarmeens Medarbeiderskole. Prosjektet er gjort mulig med pengestøtte fra LNU (Landsrådet for norske barne- og ungdomsorganisasjoner), Mester Grønn og Frelsesarmeens diakonifond.


KONTAKTINFO MUSIKKSKOLE, OSLO